Switch to full style
Linkkejä järjestöjen ja yhdistysten sekä erilaisten kunto-/terveystestausta suorittavien sivuille sekä listaa myös kestävyyslajien sekä kävelyyn erikoistuneiden PT-palvelujen tarjonnan... Poissulkien kuitenkin kuntosalien PT-sivustot.
Lähetä vastaus

Suomen Latu

07.07.2016 12:57

Suomen Ladun jäsenenä ulkoilet hyvässä seurassa, osallistut ulkoilun edistämiseen ja vaikutat ulkoilijan arkeen. Tule mukaan!

Re: Suomen Latu

07.07.2016 13:16

Suomen Ladun alaisuudessa:

Vammalan Retkeilijät - Ulkoilusta hyvä olo! Yhdistyksemme tarkoitus on edistää ulkoliikuntaa paikkakunnallamme. Järjestämme ulkoilutapahtumia, joiden tarkoituksena on aktivoida jäsenistöä ja tarjota osallistujille ulkoiluelämyksiä. Yhdistyksestä ja toiminnastamme saat tietoa näiltä kotisivuiltamme. Meitä voi seurata myös facebookissa

Re: Suomen Latu

07.07.2016 13:18

Suomen Ladun alaisuudessa:

Tervetuloa mukaan Helsingin Ladun reippaaseen joukkoon!

Helsingin Latu on 6700 jäsenen yhteinen ulkoilun ja luonnossa liikkumisen yhdistys ja yhteisö. Toimintamme perustana on vapaaehtoisuus ja luonnossa liikkumisen ilo. Järjestämme ulkoilua ja liikuntaa kaikenikäisille kuntoilijoille ja luonnosta nautiskelijoille ympäri vuoden, tervetuloa mukaan!

Olemme liikuttaneet ulkoilijoita pääkaupunkiseudulla ja ympäri Suomea jo 75 vuotta.
Toimintamuotojamme ovat mm. retkeily, vaellukset, hiihto, lumikenkäily, talviuinti, pyöräily, sauvakävely, geokätköily, lentopallo, keppijumppa, erilaiset teemaillat ja lauluillat.

Re: Suomen Latu

07.07.2016 13:19

Suomen Ladun alaisuudessa:

Vuosi 2016 on Porin Latu ry:n 45. toimintavuosi. Porin Latu on perustettu 6.12.1970. Yhdistys on vuonna 1938 perustetun Suomen Latu ry:n jäsen. Järjestössä on 220 jäsenyhdistystä, niissä jäseniä yhteensä noin 80000. Yhdistys on Lounais-Suomen Liikunta ja Urheilu ry:n, Satakunnan Kansansoutu ry:n ja Karhuseutu ry:n jäsen.

Re: Suomen Latu

07.07.2016 13:23

Suomen Ladun alaisuudessa:

Tunturilatu ry on Suomen Ladun jäsenjärjestö, jonka Lapista innostuneet retkeilijät perustivat jo vuonna 1946 valtakunnalliseksi yhdyssiteekseen. Sillä on noin 2 700 jäsentä ja 17 tunturikerhoa eri puolilla maata.

Aktiivisesti Tunturiladun toimintaan osallistuva jäsen oppii näkemään Lapin entistä avoimemmin silmin. Samalla hän voi oppia erätaitojen lisäksi monenlaista uutta Lapin-vaeltajan ympäristöstä – Lapin luonnosta ja saamelaiskulttuurista.

Kokenut vaeltaja löytää Tunturiladusta muita tunturituulien ahavoimia kairojen kulkijoita, joiden kanssa voi vaihtaa kokemuksia tai vaikkapa lyöttäytyä yhteen sitä pitkään haaveiltua kaukovaellusta varten.
Lähetä vastaus