Tmi Pasi Pelttari

Linkkejä järjestöjen ja yhdistysten sekä erilaisten kunto-/terveystestausta suorittavien sivuille sekä listaa myös kestävyyslajien sekä kävelyyn erikoistuneiden PT-palvelujen tarjonnan... Poissulkien kuitenkin kuntosalien PT-sivustot.

Tmi Pasi Pelttari

ViestiKirjoittaja Administrator » 07.07.2016 13:04

Tmi Pasi Pelttarin nettisivut​!

Oletko aloittamassa kuntoilua, mutta et tiedä mitä kannattaisi tehdä? Vai oletko jo harjoitellut pidemmän aikaa, mutta tulokset eivät tyydytä? Haluatko saada ammattilaisen apua harjoittelusi tueksi? Yksilöllinen harjoitusohjelma rakennetaan aina kuntotasosi, ajankäyttömahdollisuutesi sekä tavoitteesi huomioiden. Saat itse määrittää kuinka paljon haluat harjoitella ja mitä haluat saavuttaa. Minä pidän huolen, että pääset tavoitteeseesi.

Haluatko tietää missä kunnossa olet ja millä teholla sinun tulisi harjoitella?Tasotestissä määritetään harjoitustasot (perus-, vauhti- ja maksimikestävyys) kilometrivauhteina ja syketasoina. Tasotestistä saat kattavat tulokset ja suuntaviivat harjoitteluun.

Tarvitsetko täsmäapua kestävyysharjoitteluun? Tilaustunnin avulla saat esim. hiihtotekniikkasi kuntoon nopeasti ja vaivattomasti. Kestävyysharjoittelun ryhmätunnit ja asiantuntevat luennot onnistuvat myös.

Testit, harjoitusohjelmat ja tilaustunnit toteutetaan aina yksilöllisesti ja rautaisella ammattitaidolla. Valmentajana toimii Jyväskylän yliopistosta valmistunut liikuntatieteiden maisteri (pääaineena valmennus- ja testausoppi). Lisätietoa valmentajasta.

-Pasi Pelttari
Administrator
Ylläpitäjä
 
Viestit: 22
Liittynyt: 06.07.2016 18:32

Paluu Järjestöt - Yhdistykset - yms

Paikallaolijat

Käyttäjiä lukemassa tätä aluetta: Ei rekisteröityneitä käyttäjiä ja 1 vierailijaa

cron